x

Julekalender låge 3: Årets bedste sang ifølge Simon Kvamm

Julekalender låge 3: Årets bedste sang ifølge Simon Kvamm

GAFFA har bedt alle de danske nominerede til GAFFA-Prisen om at vælge deres yndlingssang fra 2014. Dem får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med Simon Kvamm fra De Eneste To (billedet, med Simon Kvamm til venstre), der er nomineret i kategorien "Årets Danske Rockudgivelse". Læs de tidligere bidrag i serien her.

3. Damon Albarn: Hostiles

Simon Kvamm fortæller: – Det nummer skyller mig ligesom med, hver gang jeg hører det. Jeg endte helt til søs, da jeg hørte ham forrest i Arena-teltet på Roskilde og havde røget en lille pind først. På grund af røgen, ja, men helt sikkert også på grund af sangen besvimede jeg simpelthen som en anden teenage-fan, da sangen kom på. Det var for stort! Er efterfølgende blevet fortalt, at jeg måtte bæres ud af fire granvoksne mænd. Dem vil jeg gerne sige tak til her!

Hør sangen og de tidligere bidrag på Spotify og WiMP nedenfor. 

GAFFA-Prisen uddeles på Bremen Teater torsdag den 4. december klokken 20. Showet er udsolgt, men bliver sendt direkte på DR3 fra 20-22, og du kan også følge dækningen på GAFFA.dkFacebookTwitter og Instagram fra klokken 18 og hele aftenen.

Læs mere på GAFFA.dk/prisen   


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA