x

Volbeat giver én koncert i Danmark i 2015 – et smukt sted

Volbeat giver én koncert i Danmark i 2015 – et smukt sted

Rockgruppen Volbeat har offentliggjort koncert lørdag den 1. august 2015 midt i eventyrlige omgivelser i Tusindårsskoven i Odense – det samme sted som den kommende Tinderbox Festival foregår i juni måned. Det sker i forbindelse med bandets 10 års jubilæum for udgivelsen af debutalbummet "The Strength / The Sound / The Songs", som Volbeat kan fejre næste år. Koncerten bliver bandets eneste i Europa i hele 2015.

Volbeat vil føre publikum igennem hele musikkarrieren med henholdsvis ældre og nye sange fra repertoiret – også smagsprøver fra det sjette og kommende album. Michael Poulsen, der er forsanger og guitarist siger:

"2015 er hovedsageligt sat af til at skrive vores sjette album færdigt, indspille det og så lige holde lidt fri. Men da muligheden for at spille et eksklusivt show i Odense kom op, kunne vi ikke sige nej. Vi har ikke spillet en stor koncert i Odense i fem år. Derfor kan vi ikke vente med at komme tilbage, fyre op for et brag af et show og få hilst på vores danske fans, hvis støtte betyder alt for os!"

Planen for gruppens sjette album er, at indspilningerne finder sted det meste af næste år. Showet i Tusindårsskoven, Odense besidder grønne omgivelser og er beliggende mellem haveforeninger, golfbane og den snart 150 år gamle Fynske Hovedbane, der forbinder Fyn med Jylland og Sjælland. 

Volbeats seneste album "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" har rundet 900.000 solgte eksemplarer på verdensplan, og deres i alt fem album har solgt mere end tre millioner globalt.

Og det er bare én lille del i fortællingen om Volbeat. De seneste to år har bandet krydset verdenshavene flere gange. Det er blevet til 230 koncerter i USA, Canada, Europa, Japan og Australien, heriblandt årets to danske koncerter, hvor 37.000 mennesker oplevede en rockfest fordelt på to dage i Horsens og København.

Bandet har tidligere modtaget guldplader for albummet "Outlaw Gentlemen & Shady Ladies" i både Canada og Sverige. Og i det hele taget må Volbeat siges at være et band med meget stor succes. Ikke mindst uden for landets grænser.

Tidligere på året modtog de deres første Grammy-nominering i kategorien "Bedste Metal Performance" med sangen "Room 24" og vandt en tysk Echo Award i kategorien "Bedste International Alternative Act.". Desuden er bandets repertoire er nærmest blevet lig med den amerikanske radiokanal Active Rock, hvor de har haft otte Top fem-singler, hvor fem af dem gik nummer et.

Bandet vil senere løfte sløret for, hvilke supportbands, der bliver tilføjet til plakaten til 1. august-koncerten. Billetsalget starter anden søndag i advent, den 7. december kl. 09.00 via billetnet.dk, samt på telefon 7015 6565.

Skal du med næste år? Indtil videre kan du rocke med på Volbeats kendte nummer "Lola Montez":  

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA