GAFFA-Pris-værterne: Her er vores yndlings-tv-øjeblikke

GAFFA-Pris-værterne: Her er vores yndlings-tv-øjeblikke

I aften går det som bekendt løs på Bremen Teater – og DR3, der transmitterer showet direkte fra 20-22. I den anledning har GAFFA-Pris-værterne Annika Aakjær og Sigurd Kongshøj valgt deres yndlingsøjeblikke fra tv ud. Se dem her.

Du kan deltage i samtalen om GAFFA-Prisen 2014 på de sociale medier ved at benytte #gaffaprisen

Annika Aakjær:

– Jeg kunne vælge 1000 klip, for jeg har en udpræget forkærlighed for film og tv. Jeg har brugt det meste af min barndom og ungdom foran tv'et. Jeg har valgt lidt forskelligt ud fra den store YouTube-suppe. 

Kristen Wiig

Et klip med Kristen Wiig fra Saturday Night Live, som jeg ikke kan stoppe med at grine af.

Louie

Et klip fra fjerde sæson af Louis CKs serie "Louie", som jeg har set pinligt mange gange allerede. Det, jeg godt kan lide ved serien er, at den i fjerde sæson er blevet enormt politisk i sin humor, det her klip er ubehageligt, ærligt, sandfærdigt og morsomt. Det er noget af det bedste, jeg har set i år.

Seinfeld

Jeg kunne vælge mange, mange klip fra Seinfeld, som er en serie, jeg også har set flere gange end jeg vil indrømme. De her to korte klip er på en eller anden måde essensen af serien. 

Det her klip er så smukt og imponerende.  

 

Sigurd Kongshøj:

Karl Pilkington - An Idiot Abroad

– Grænsen mellem geni og idiot er hårfin og jeg synes sgu, at han er begge dele. Det er næsten uanset, hvad Pilkington gør eller siger, så kan jeg ikke lade være med at klukle. Jeg var også stor fan af ham i podcasten med Ricky Gervais og Stephen Merchant. 

2. Black Adder

Mine forældre har altid set Black Adder, så det er noget, jeg er vokset op med. De fleste klip på YouTube er sjove, men jeg holder meget af denne retssag mod Black Adder. Det er genialt dumt. 

Ali G-interview med David & Victoria Beckham

Posh og Becks tager det virkelig pænt. Det er utroligt, hvad Sacha Baron Cohen slipper af sted med. Det er et hysterisk morsomt interview. 

Dumb & Dumber-åbning

– Okay, det er ikke et tv-øjeblik, men stadig stort! Nu er toeren ude, som jeg ikke har fået set - kun læst dårlige anmeldelser af den. Det er også svært at toppe den første. Jeg så den virkelig meget, da jeg var yngre. Åbningen er en klassiker. 

Gramsespektrum - Vagn & Ole - Ingen Dikkedarer

– De flytter lige en overhead over på den anden side af skolen. Der var Gramsespektum-feber, da jeg gik i folkeskole - vi optog det på bånd og hørte det i frikvarteret. Det var en fest, da deres greatest kom på cd. Det er stadig ikke overgået. 

Følg GAFFA på Facebook - Twitter - Instagram


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA