x

Ben Watt signer og remixer Figurines

Ben Watt signer og remixer Figurines

Mens Tracey Thorn på det seneste har fokuseret på solopladen "Out Of The Woods", der udsendes 5. marts, har hendes bedre halvdel, og den anden halvdel af duoen Everything But The Girl, fokuseret på sit pladeselskab Buzzin' Fly Records.

Watt har udsendt en række remixes og kompileringer på Buzzin' Fly (opkaldt efter en Tim Buckley-sang), men sidste år startede han underselskabet Strange Feeling (opkaldt efter en anden Tim Buckley-sang), der skal udsende plader i genren alt-indie og electronic pop.

Første udgivelse på det nye selskab bliver "Skeleton" med danske Figurines, der udsendes i England 12. marts. Første single bliver "Silver Ponds", der udsendes på 7" vinyl 26. februar, hvor der også udsendes en 12" med et Ben Watt-remix.

Det remix har allerede fået en del airplay i England, hvor blandet andet Pete Tong har spillet det på BBC, og det er gået ind som nummer 19 på Cool Cuts Charten. Remixet kan desuden høres på Ben Watts MySpace-side.

Bandet varmer op til udgivelse med to koncerter i London 26. og 27. februar, og i denne uges NME fremhæves bandet af Nick Hodgson fra Kaiser Chiefs som et band, man bør holde øje med.

Så der sker allerede lidt forskelligt for bandet i det engelske lige nu, og det skal blive spændende at se, hvad der sker, når pladen endelig udkommer.

Ben Watt på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA