Nyhed

Arcade Fire-musikere til København

Canadiske indierockere møder klassiske musikere i hovedstaden til februar

To medlemmer af det populære, canadiske indierockband Arcade Fire gæster København i februar for at give koncert i Konservatoriets Koncertsal på Frederiksberg.

Det sker som led i årets Frost Festival, og der vil langtfra være tale om nogen traditionel rockkoncert. Richard Reed Parry og Sarah Neufeld med deres Bell Orchestre er nemlig blevet sat stævne af det danske, klassiske ensemble Copenhagen Phil, og den 5. februar vil de give en tres minutters koncert i København.

Seancen vil også byde på en premiere på et nyt klassisk værk fra Parry og Bryce Dessner (The National), og det er første gang, det seks mand store instrumental-ensemble Bell Orchestre gæster Danmark. Ved den særlige koncert til feburar vil man blandt andet kunne opleve kompositionerne "Air Lines/ Land Lines", "Elephants", "Stripes" og "Icicles/Bicycles."


"Drømmende klassiske toner krydret med elektrisk rytme. Musikken er minimalistisk og storslået, filmisk, fantasifuld, eftertænksom og til tider melankolsk," skriver arrangørerne om den musikalsk oplevelse som venter publikum i det tidligere Radiohuset på Frederiksberg til februar.

For opvarmningen står bandet Quiet River of Dust, hvor Richard Reed Parry også medvirker. Billetter kan erhverves via Billetten.dk og koster mellem 125 og 250 kroner.

ANNONCE