x

Se GAFFA-Pris-nominerede Tina Dickow give tre numre

Se GAFFA-Pris-nominerede Tina Dickow give tre numre

Se masser af billeder fra aftenen i GAFFAs gallerisektion

- Henrik, jeg synes, du sagde 40 mennesker?

Der lyder en rungende latter fra salen, der hurtigt afslører, at der er langt over 40 mennesker på Biblioteket Frederiksberg denne kolde december aften. Faktisk er hele 300 nysgerrige publikummer søgt ind i varmen for at overvære den 10. udgave og årets sidste af GAFFA Library Sessions, og folk sidder tæt, for det er en populær gæst, der er på plakaten i aften.

Det er nemlig ingen ringere end Tina Dickow, der lukker dette års sessions, og der er fra starten lagt op til en hyggelig samtale med GAFFAs skribent Henrik Tuxen, der første gang interviewede Tina Dickow for ni år siden.

- Hvorfor har du egentlig sagt ja til at være med her, når du i stedet kunne spille en udsolgt koncert i en meget større sal?, lyder det fra Henrik.

- Det her setup er tættere på mit hjerte og mit temperament. Her kan jeg få lov til at tale om musikken og livet, og så er det jo GAFFA. GAFFA har en særlig plads i mit hjerte, fortæller Tina Dickow.

Så er aftenen ligesom skudt godt i gang. Her giver Tina Dickow også en lille håndfuld akustiske numre, og tre af disse, Pia Raugs "Fugleflugt" og hendes egne "The Woman Downstairs" og "Open Wide" kan du se nedenfor:

Video og redigering:
Thea Aae
Mawa Abdillahi
 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA