x

Nelson Can starter eget pladeselskab

Nelson Can starter eget pladeselskab

De har selv haft gevaldigt vind i de musikalske sejl, siden de for få år siden skiftede navn fra Niels På Dåse til det mere internationalt klingende Nelson Can. Og nu lancerer pigetrioen minsandten deres eget pladeselskab, som har fået det mundrette navn Like a Can of Beans Records.

Maria, Signe og Selina fra Nelson Can har hidtil selv stået for eget management og andre praktikaliteter, og det er denne DYI (Do It Yourself, red.)-tilgang som danner baggrund for, at de tre unge kvinder nu formelt springer ud som pladeselskabsfolk.

"Vi ved, hvor vigtigt det er at have nogle folk i ryggen, som tager telefonen, når man har brug for et godt råd. Nogle, som hjælper én med at få finpudset og færdiggjort sin musik, uden at man skal gå på kompromis med udtrykket. Nogen som tror på én. Dem vil vi gerne være for disse bands," udtaler  forsanger Selina Lannie i forbindelse med lanceringen af Like a Can of Beans Records, som i øvrigt markeres med et arrangement på Musikcaféen i København den 13. december kl. 20.00.

Forelsket fra dag ét

Lannie suppleres af trommeslager Maria Juntunen, som forklarer: Det er vigtigt for os at vælge nogle bands, som vi selv kan stå inde for, og som vi synes er fede både på indspilning og når de spiller live."

Der er allerede to bands, som har formået at leve op til dette kriterium og skrevet kontrakt med Nelson-pigernes nye selskab. Det drejer sig om københavnske The Entrepreneurs og den aalborgensiske duo Spring & I, som begge vil optræde ved lanceringen af pladeselskabet i Musikcaféen.

"Fælles for de to bands er at vi blev forelskede i dem fra dag ét, og blev enige om, at vi gerne give dem et skub fremad, for vi tror virkelig på, at de har noget helt særligt," siger bassist i Nelson Can, Signe Tobiassen, som tilføjer, at begge bands kommer til at udgive musik allerede i løbet af 2015.

Du kan besøge Like a Can of Beans lige her og sikre dig billet til lanceringskoncerten i Musicaféen her. Billetter koster beskedne 65 kroner og er i salg nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA