x

Nye navne til Skive Festival

Nye navne til Skive Festival

Dizzy Mizz Lizzy, Medina og TV-2 har allerede meldt deres ankomst til Skive i dagene 4.-6. juni 2015. Og nu kan arrangørerne bag den vesjyske festival så præsentere yderligere tre populære, danske navne. Det drejer sig om elektronisk popmusik fra Julias Moon, uforfalske charme fra Burhan G - og så vil man kunne glæde sig til at opleve turnéaktuelle L.O.C., der netop har vundet en GAFFA-Pris i kategorien "Årets danske urban-udgivelse". 

GAFFA var på pletten, da rapperen med det borgerlige navn Liam O'Connor sparkede sin aktuelle "Rødt Lys Tour" i gang på Portalen i Greve i oktober, og skrev bl.a. om showet: "L.O.C. er en af de store scenemestre herhjemme. Han har haft Orange i sin hule hånd mere end en gang, og han kan få publikum med sig bare ved et skuldertræk. På "Rødt Lys Tour" tager han publikum med på en anderledes rejse, selvom der er kendte stoppesteder."

I sommers sørgede navne som Fortress, Mads Langer og selvsamme L.O.C. (billedet) for en svedig fest på Strandtangen i Skive. Du kan købe billet til næste års udgave af Skive Festival lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA