x

VoxHall får ny hjemmeside

VoxHall får ny hjemmeside

Det århusianske spillested VoxHall slår i dag porten op for et splinternyt website. Adressen er den samme som altid, men design og indhold har fået en kraftig overhaling.

Som det første spillested i Danmark tilbyder VoxHall nu podcasts på det nye website. I samarbejde med bl.a. TV Basic og Århus Studenter Radio bliver der løbende lavet indslag omkring koncerter på VoxHall, der kan ses og høres, downloades eller abonneres på via voxhall.dk.

Voxhall.dk introducerer med det nye website også blog og forum. På bloggen kan man skrive om sine egne tanker, ideer og oplevelser, mens man i VoxHall’s forum kan deltage i diskussioner eller selv oprette indlæg. VoxHall regner selvfølgelig med en livlig debat om musik.

Klub Sanz har de sidste fire år præsenteret upcoming bands og musikere, og nu bliver der langt mere fokus på disse talenter, da man som band eller musiker kan oprette en profil på VoxHalls Klub Sanz-side - en slags "mini-MySpace". Formålet er, at brugerne får let adgang til at blive interesseret og engageret i ny musik, og, at kunstnere får mulighed for at promovere sig selv for et interesseret forum.

Voxhalls ny hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA