x

Se David Guetta i verdens første video på to skærme

Se David Guetta i verdens første video på to skærme

Den verdenskendte og storsælgende dj David Guetta har netop offentliggjort en ny musikvideo. Det er dog ikke en helt almindelig musikvideo, da det er en interaktiv dobbeltskærms.version af den officielle video til dj'ens nye single "Dangerous." Du kan selv interagere og skabe dit eget udtryk i videoen, som du finder nederst på siden.

Den nye video er instrueret af den svenske instruktør Jonas Åkerlund, som har lavet musikvideoer for blandt andre Britney Spears samt Lady Gaga og Beyoncé til sangene "Telephone" og "Paparazzi." I 1998 modtog han en Grammy Award for musikvideoen til Madonnas "Ray of Light." Rollebesætningen i videoen til "Dangerous" består af sangens vokalist Sam Martin, Formel 1-kører Romain Grosjean, skuespiller James Purefoy og David Guetta selv.

Videoen er syv minutter lang og er nu helt og aldeles interaktiv. Dobbeltskærmsteknologien giver dig mulighed for at interagere med musikvideoen, via dine mobile enheder gennem forskellige hot spots der dukker op undervejs i videoen. Ved at klikke og interagere med disse hot spots åbner man for indhold, der er produceret eksklusivt for både mobil- og computerskærmen. Der bliver altså skabt interaktive broer mellem de respektive enheder, som giver musikvideoen et helt specielt udtryk, der ikke er set før indenfor musikvideoens univers. Kort forklaret er det som at se to musikvideoer på én gang, hvor hændelsesforløbet og karaktererne springer fra den ene dimension til den anden.

For at eksperimentere med den interaktive musikvideo skal du først tilgå denne side. Her vil du komme ind på David Guettas officielle YouTube kanal, hvor et vindue med fremgangsmåden til at tilgå den interaktive musikvideo dukker op.

Her står det beskrevet, at du skal søge på DG.LC i browservinduet på din mobiltelefon. Når du trykker "søg", kommer du ind på siden davidguetta.tv, hvor du skal skrive den kode bestående af fire bogstaver, som dukkede op på Guettas YouTubekanal, som du finder på din computerskærm. 

Når disse trin er fuldført starter musikvideoen op på begge dine tændte enheder, hvorefter du kan interagere med musikvideoens udtryk og have indflydelse på hændelsesforløbet.

Påbegynd din rejse i Guettas univers ved at trykke på dette link.

Se den officielle og ikke interaktive musikvideo til nummeret "Dangerous", herunder. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA