Spot Festival offentliggør de første navne

Spot Festival offentliggør de første navne

Spot Festival har netop offentliggjort de første navne til næste års festival, der finder sted på en række Aarhus-spillesteder 30. april-3. maj. Nemlig danske Folkeklubben, Jacobløberhjemmefra og Rest in Beats og svenske Daniel Norgren og Josefin Öhrn + The Liberation.

Billetsalget er i gang på Billetnet. GAFFA Guld- og Platin-medlemmer kan købe billetter med rabat her.

Folkeklubben

Folk-pop-trioen har med mere end 400 koncerter på under tre år, begavede tekster og iørefaldende melodier arbejdet sig vej frem og op gennem det danske musiklandskab, først med ep'en "Popsang" (2012), siden med albummene "Nye Tider" (2013) og "Danmarksfilm" (2014). Selv beskriver gruppen sig som "en popsang til den tænkende hjerne og det bankende hjerte. Det er musik og tekst, der på poetisk vis tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlydes i".

Jacobløberhjemmefra

Bag projektet Jacobløberhjemmefra står den tidligere rapper Jacob Keinicke, som i 2013 besluttede sig for at kaste sig ud i at lave bevidst skæve popsange og selv synge dem. Hans fortid som rapper kan dog stadig høres i hans særegne sangstil ord og ordrige tekster.

Rest In Beats

Mandag den 15. december udkommer Nørrebro-duoens debut-ep "Stadig med, stadigvæk", hvorpå singlen af samme navn optræder. Musikken er dansksproget pop inspireret af hiphoppens beat-fokus.

Daniel Norgren (SE)

Den svenske rock/folk/blues-singer/songwriter udgav debuten "Kerosene Dreams" i 2006, og siden er det blevet til fire lp'er, en ep og masser af koncerter rundt om i Europa. På Spot Festival tager Daniel Norgren nyt materiale med fra det kommende album "Albursy", optaget i hans eget hjem på en fire-spors båndoptager. 

Josefin Öhrn + The Liberation (SE)

Josefin Öhrn har på kort tid opnået et ry for sine både drømmende og eksplosive live-optrædener med sit band The Liberation. Deres shows er blevet sammenlignet med alt fra spacerockere som Spiritualized og Hawkwind til eftertænksomme og lavmælte Mazzy Star. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA