x

L.O.C. på Smukfest

L.O.C. på Smukfest

Nu kan Smukfest-gæster glæde sig til en tidlig julegave, for det netop offentliggjorte navn L.O.C. er nummer 1 på publikums ønskeliste over danske artister, som skal spille på Smukfest 2015. L.O.C. skød 2014 i gang med at udsende albummet "Sakrilegium", der gik direkte ind på førstepladsen på hitlisten, og i sidste uge fik han GAFFA-prisen som "Årets danske urban-udgivelse". 

L.O.C. har netop sat punktum for sin Danmarksturne kaldet "Rødt Lys Tur", der fik GAFFA til at give ham prædikatet: "en af de store scenemestre herhjemme." L.O.C. er stadig det lille lands største navn inden for hiphop, og Smukfest ser frem til at lade ham – og det, han selv kalder for "Danmarks mest sexede band" – give den op for det, festivalen kalder Danmarks Smukkeste Publikum. 

Ud over offentliggørelsen af L.O.C. som tidlig julegave har du også mulighed for at vinde en større præmie. Smukfest fremsætter nemlig en præmie på en værdi af 100.000 kroner samt to mindre præmier på 15.000 og 10.000 kroner. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at lave et såkaldt 30 sekunders Smukspot, der udstråler alt det festlige, skønne og smukke ved Smukfest Copenhagen – altså Copenhagen, ikke Skanderborg. Humor, fest, musik og mangfoldighed må gerne være de bærende elementer, men giv den gas, og så må du gerne bruge nytænkning.

Smukfest foregår den 5.-9. august næste år. På mandag den 15. december starter salget af boformer til Smukfest i Skanderborg. Sidste år var der udsolgt på bare to timer, så vil du gerne have fingrene i et Hotelt, en Can Sleep-dåse, et Tenthouse eller en plads til campingvognen, så er det om at sidde klar næste mandag fra klokken 10.

Da L.O.C. modtog en GAFFA-Pris i sidste uge, udviste han begejstring for showets live-optrædener. Du kan se, hvad han sagde i sin takketale og resten af GAFFA-Pris-showet 2014 via DR3s hjemmeside, hvor showet blev vist. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA