x

Hør Coldplays nye sang til Angelina Jolie-film

Hør Coldplays nye sang til Angelina Jolie-film

For få uger siden offentliggjorde Coldplay en interaktiv video, der faldt sammen med bandets nye koncertfilm og livealbum "Ghost Stories Live 2014". Nu foretager Coldplay med Chris Martin som frontmand et mindre sidespring og hjælper skuespillerinden Angelina Jolie.

Bandet har lavet nummeret "Miracles", der er tiltænkt soundtracket til Angelina Jolies kommende film. Filmen med titlen "Unbroken" handler om 2. Verdenskrig og falder under kategorien drama og er baseret på en non-fiction-bog. Sangen minder til forveksling om Coldplays seneste single "Ink", som fik en dertilhørende interaktiv video, hvor seeren kunne vælge handlingsforløbet i musikvideoen.

Det samlede "Unbroken"-soundtrack udkommer den 15. december, mens filmen, der handler om en tidligere OL-deltager, som er krigsfange under 2. Verdenskrig, rammer filmlærredet på juledag i USA.

Coldplay er i øvrigt i studiet for at indspille deres næste album, som Chris Martin i sidste uge fortalte BBC har arbejdstitlen "A Head Full of Dreams" og kan blive bandets sidste, i hvert fald i et stykke tid: "Det bliver vores syvende album, og vi ser lidt på det som den sidste Harry Potter-bog. Ikke at det betyder, at der aldrig kommer noget mere, men dette er fuldendelsen af noget." Han sagde videre, at bandet vil tage på turné efter udgivelsen af deres næste album modsat efter deres seneste album, dette års "Ghost Stories", som kun er blevet fulgt op af ti koncerter.

Hør nummeret "Miracles" fra Coldplay i nedenstående klip:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA