x

Hot Hot Heat udsender nyt album

Hot Hot Heat udsender nyt album

Hot Hot Heat er netop blevet færdige med at mikse deres kommende album, som forventes udsendt til maj, fortæller frontmand Steve Bays til NME.

Den canadiske kvartet har de seneste to år arbejdet på opfølgeren til den iørefaldende indiepoprock-udgivelse "Elevator" fra 2005, der høstede stor ros i bl.a. GAFFA. Bandet har været i studiet i Vancouver, og konstant arbejdet med skiftende producere.

"Vi har arbejdet med omkring 15 co-producere på albummet, så det var ret skægt. Jeg har co-produceret ca. 90 % af albummet, og hver eneste nummer er så co-produceret af en anden også. Så på den måde er det næsten som en hiphop-plade", siger Bays.

Albummet har endnu ikke fået en titel, men skulle være en smule mere rocket og outreret end forgængeren.

"Der er masser af keyboards på den, og noget af den er som en kombination af T-Rex og Led Zeppelin. Det er mere levende end noget andet, vi nogensinde har lavet."

Ifølge Bays var målet at opnå et slutresultat, som alle fire medlemmer var lykkelig for. Det lykkedes:

"Vi er meget kræsne, men vi gjorde det. Jeg er canadisk, så jeg er opdraget til at være beskeden, men jeg er sikker på, at det her er det klart bedste, vi har lavet. Jeg kan dø som en lykkelig mand efter det her album."

Det lyder unægtelig, som om man bør holde øje med Hot Hot Heat til maj.

Hot Hot Heat på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA