x

Ozzy Osbourne til Danmark med fine gæster

Ozzy Osbourne til Danmark med fine gæster

Som vi skrev på GAFFA.dk i januar, tager Ozzy Osbourne til maj på en Europa-turné, der inkluderer et besøg i Danmark. Det er nu bekræftet, og koncerten finder sted i Forum den 13. juni 2007.

Ozzy Osbourne, der sidst spillede i Danmark på Orange Scene på Roskilde Festival i 2005, barsler i øjeblikket med et nyt album, hans første siden 2001. Det forventes på gaden, inden turnéen starter.

The Prince of Darkness kommer dog ingenlunde til at stå alene på scenen. Metalaftenen byder nemlig på en imponerende tretrinsraket.

Først går Ozzys faste guitarist Zakk Wylde på scenen sammen med Black Label Society. Dernæst træder det amerikanske stjernenavn Korn, som i 90’erne definerede en helt ny retning inden for metal-genren, op, inden aftenens hovednavn Ozzy Osbourne træder frem af mørket.

Korn er netop nu i studiet, og har efter sigende indspillet otte numre til deres kommende album, så måske man kan glæde sig til helt nye sange fra Korn.

Billetsalget starter mandag 12. februar kl. 10 via Billetlugen 70 263 267 kl.9-18, www.billetlugen.dk, samt landets FONA butikker.

Ozzy

Korn

Black Label Society


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA