x

Månedens Demo live i Lades Kælder

Månedens Demo live i Lades Kælder

Billede: Louise Mejdal-Neertoft

På fredag er det den anden fredag i måneden, og derfor tid til en koncert med Månedens Demo i Lades Kælder i København. Det er denne gang Rasmus Jarby, der blæste undertegnede helt væk med sin komplekse og ambitiøse post-grunge. Demoen var imponerende, og man kunne i denne måneds GAFFA blandt andet læse:

”Et sted imellem de vilde riff, tight trommer, autoritative vokal, hundredvis af stykker og en stilsikker originalitet sker der noget helt specielt. I et tæt samarbejde imellem producer Christian Testmann og Rasmus (der selv spiller alle instrumenterne) er det lykkedes at lave et episk album, der spænder over mange stemninger, udtryk og virkemidler”. Live bliver det spædet op med helt band, og det kan kun blive en stemningsfuld og voldsom omgang.

Support bliver leveret af Sink Venice, der tidligere har været Månedens Demo under navnet Mexikan Stand-Off. De spiller en festlig og catchy rock, der både trækker på Hives og Buzzcocks. ”De skriver stadig ørehængere og spiller røven ud af langt de fleste i samme genre, og den nye lidt mere punkede lyd klæder dem også”, skrev undertegnede om forskellen på den nye og den gamle demo. Dengang spillede de også en forrygende koncert, og det er jeg sikker på, at de gør igen på fredag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA