x

Jenny Wilson giver albumkoncert i Danmark

Jenny Wilson giver albumkoncert i Danmark

Jenny Wilson fejrer i 2015 10-året for udgivelsen af sit solo-debutalbum, Love and Youth, fra 2005. Det gør hun med en limited 1st edition vinylrelease af albumet og en eksklusiv albumkoncert i Skuespilhuset, København, den 19. april 2015. Koncerten vil blive opført i eksisterende scenografi af Palle Steen Christensen.

Love and Youth cementerede i dén grad Jenny Wilson som en stærk DIY-personlighed på den skandinaviske indie-scene, og GAFFAs anmelder gav albummet fem stjerner med på vejen ledsaget af følgende ord: "Love And Youth er et mangefacetteret album, der oser af idérigdom og overdådigt pop-håndværk. Fra Crazy Summer's harpe ogSummertime – The Roughest Time's synth-klarinet til Bitter?'s understrøm af dub og Common Around Here's lette touch af country viser Wilson et overskud, der placerer hendes debut i en klasse for sig."

Om albummet fortæller Wilson selv:

"Året er 2005. Tre bomber detonerer i Londons undergrund, og en ny bølge af terrorskræk sætter i gang. Pave Johannes Paul II sover ind 85 år gammel i Vatikanstaten, og den altødelæggende orkan, Katrina, hærger store dele af New Orleans, mens massiv kritik hagler ned over præsident Bushs regering, som ikke menes at gøre nok for befolkningen.  

2005 er også året, hvor min første soloplade Love and Youth, udkommer. Love and Youth er et temaalbum, som handler om skoleårene og ungdommen. Tiden, hvor man er for stor til at lege på legepladser, men alligevel hænger ud her i mangel på bedre steder at ryge sine første smøger i smug.  

Til foråret er det forbløffende 10 år siden, dette album så dagens lys, og det vil jeg markere med en unik albumkoncert. Sammen med mit band vil jeg vende tilbage til 2005's Love and Youth og give jer samtlige sange, fra "Crazy Summer" til "A Brief Story". Vi ses i Skuespilhuset!"

Billetter til koncerten er i salg.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA