x

Jessie J giver dansk koncert

Jessie J giver dansk koncert

Jessie J hittede stort med singlen "Do It Like A Dude" tilbage i 2010, og i år udgav hun sit tredje album "Sweet Talker." Nu kommer hun til Danmark.

Trods en forholdsvis kort karriere bag sig kan Jessie J allerede bryste sig af at have skrevet sange til andre stjerner som Justin Timberlake og Miley Cyrus. Og så har hun stået på scenen sammen med de to tidligere Queen-medlemmer Brian May og Roger Taylor, da de under afslutningsceremonien til OL i London i 2012 sammen optrådte med "We Will Rock You".

Nu er Jessie J igen kommet i fornemt selskab. "Sweet Talker" byder nemlig på en række samarbejder med blandt andre De La Soul, 2 Chainz, Nicki Minaj og Ariana Grande. De to sidstnævnte hittede hun stort med på nummeret "Bang Bang" fra i år.

Til sommer bliver det muligt at opleve Jessie J til sin første fuldlængde koncert på dansk grund. Hun har tidligere optrådt til The Voices 30-års fødselsdagskoncert i september i år, men det var kun med nogle få numre.

Den 26. juni næste år kan man opleve en hel koncert med den britiske sangerinde, når hun spiller til årets udgave af Thy Rock, der også har navne som Dizzy Mizz Lizzy, Lars H.U.G. og Kato på plakaten.

Billetter til Thy Rock kan finder her

Se musikvideoen til Jessie J's store hit "Price Tag":

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA