x

Se dansk sanger servere årets største hits på under tre minutter

Se dansk sanger servere årets største hits på under tre minutter

Hvis man nu render rundt med en drøm om at slå igennem som sanger, og ikke rigtig får nok opmærksomhed fra omverdenen, kan man jo overveje at gøre som 20-årige hasan shah (jep, kunstnernavnet skal skrives med små bogstaver), der har samlet nogle af de største sange fra året, der snart er gået i et imponerende hit-medley, der består af sange fra blandt andre S!vas, Rasmus Seebach og Christopher.

 Sangeren læser til dagligt på arkitektskolen, men helliger meget af sin tid til musikken, som han laver med sin producer Kewan, der sidder bag klaveret i videoen nedenfor. Videoen er blevet delt over 1.400 gange på lidt over et døgn, og til MetroXpress udtaler hasan shah:

- Jeg tænkte på, at det kunne være sjovt at samle numrene fra året der er gået. Så satte vi bare også et kamera op og optog det, fortæller hasan shah. Jeg havde slet ikke regnet med, at det ville blive så stort, lyder det fra sangeren. Jeg har siddet og læst alle kommentarerne med mine venner. Fedt at se, at der var så god respons. Folk kender mig jo ikke endnu, så det var dejligt at læse, siger.

Her er listen over sangene i medleyet, der er et forsøg på at indkapsle den musikalske ånd fra 2014:

'Øde Ø' - Rasmus Seebach

'KBHAVANA' – SIVAS

'Jalousi' – Medina

'Søvnløs'- Kesi

'Ska vi ikke lave en snemand' - Frost (Disney)

'Fugle' - Djämes Braun

'Million' - Joey Moe

'CPH girls' - Christopher

'Du ser den anden vej' - Emma Pi (Børne MGP 2014)

'Se mig i dag' - Wafande

'Din for evigt' - Burhan G

Se det imponerende hitpotpourri på hasan shahs Facebookside her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA