Nyhed

Modeshow for fuld musik

Tidligere Luksus-trommeslager inviterer alle til modefest i Vega

Den 8. februar går årets modeuge i luften i København, og når den danske/internationale designer Henrik Vibskov d. 10. februar slår dørene op i Vega, er det ikke kun dette års forår/sommerkollektion, man kan glæde sig til.

Hvis navnet Henrik Vibskov ikke siger noget, vil der måske ringe en klokke ved synet af hans fortolkning af det klassiske partisanertørklæde - i hans version med grafiske grisehoveder. Eller hans forkærlighed for oversize kjoler og enkle snit. Tendenser, der allerede er blevet skamredet i gadebilledet, både af teens og fashionistaer.

Hvis heller ikke dette hint hjælper, så er der håb forude for musikkenderne, der vil vide, at Hr. Vibskov ud over at være én af dansk designs absolut tungeste drenge, også har været trommeslager i hedengangne Luksus bag Mikael Simpson og Lise Westzynthius, og på dette års elektroniske wonderboy, Anders Trentemøllers album, "The Last Resort".


Multikunstneren kan opleves i egen bogstaveligt talt høje person, når han inviterer alle til gigantisk modeshow og afterparty lørdag aften. I modsætning til hans kolleger er der nemlig dømt party for pøblen, der ellers er forment adgang til de adskillige andre shows, der løber af stablen i modeugen. Man kan se frem til et brag af en fest med billige dåsebajere, kendis-spotting og lækker musik.

På tapetet er for eksempel den hypede kvindelige pladevender Djuna Barnes, CopyFlex og Jens Fokking med flere. Derudover navne, der endnu ikke er offentliggjort.

Indgang koster en flad halvtredser eller 2 pakker cigaretter – medmindre du er finne, så kommer du gratis ind.


Henrik Vibskov Modeshow, fremvisning af "Land of The Black Carrots"
Vega, Enghavevej 40, 1674 Kbh V
Den 8. februar 2007, kl. 22.00 - 05.00

Copenhagen Fashion Week


ANNONCE