x

Beyoncé, Jay Z og Timbaland sagsøgt

Beyoncé, Jay Z og Timbaland sagsøgt

Nummeret "Drunk In Love" indeholder blandt andet denne sætning: "Why can't I keep my fingers off it, baby?". De ord ser nu ud til at blive en realitet i en lidt anden og alvorlig sammenhæng for de tre artister bag sangen. En ungarsk folkesangerinde med kunstnernavnet Mitsou har nemlig anklaget Beyoncé og company for at have stjålet Mitsous stemme i begyndelsen af sangen "Drunk In Love", skriver sitet tmz.com.

Det er nok de færreste, der har undret sig over, at der kunne være lyd fra en ungarsk folkesang over "Drunk In Love". På trods af det mener sangerinden Mitsou, at den første del i form af en digitaliseret lyd, nynnet af Beyoncé i "Drunk In Love", stammer fra hendes sang "Bajba, Bajba, Pelem" fra 1995 og er taget uden tilladelse. Sangen er lavet sammen med folkebandet Ando Drom, som Mitsou synger i.

Det er altså Beyoncés stemme, som kommer, inden selve teksten bliver sunget i "Drunk In Love". Den ungarske sangerinde søger derfor erstatning og har anmodet om, at sangen ikke må blive spillet, før Beyoncés stemme i starten af nummeret er fjernet.

Nedenfor i de to klip kan du høre om, den ungarske sangerinde har hold i sin argumentation. Stemmer de to vokaler overens i starten? Bedøm selv: 

"Drunk In Love": 

"Bajba, Bajba, Pelem"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA