x

Marilyn Manson til Danmark

Marilyn Manson til Danmark

Marilyn Manson tager på "The Hell Not Hallelujah Tour 2015", som bringer ham og hans band til Store Vega mandag den 8. juni. I søndags blev singlen "Deep Six" offentliggjort. Den nye single optræder på bandets niende studiealbum "The Pale Emperor", som udkommer den 19. januar.

Mansons seneste album "Born Villain" fik i modsætning til de to foregående udgivelser pæne ord fra GAFFA. Michael José Gonzalez gav "Born Villian" fire stjerner og gav den omdiskuterede kunstner følgende ord med på vejen: "Det er faktisk først nu, hvor han viser, hvor godt han er i stand til at gøre det, at man som lytter finder ud af, hvor meget han har været savnet. Vi er ikke helt tilbage ved fordums tiders storhed, men det begynder så sandelig at ligne noget. Velkommen tilbage ud ad rette spor, Mr. Manson!"

I 2012 bevægede sangeren sig altså imod fordums storhed, og med hans tre års forberedelse kan vi nu kun krydse fingre for, at Manson er tilbage i storform.  

Den seneste tid har Marilyn Manson slået sine folder som skuespiller på det store lærred, hvor han har indtaget rollen som en hvid racist i hitserien "Sons of Anarchy" og en rolle i den bredt kendte serie "Californication", hvor han spillede en narkoelskende type, der kunne minde om ham selv.

Desuden har Manson allerede givet tre af de nye numre fra "The Pale Emperor" livedebut. Dette til koncerter i Californien i oktober og november. Her spillede han numrene "Third Day of a Seven Day Binge", "Cupid Carries a Gun" og "Deep Six."

Billetsalget starter onsdag 17. december kl. 10.00 via livenation.dk og billetnet.dk

Hør nummeret "Deep Six" herunder. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA