x

The Who annoncerer Europaturné torsdag

The Who annoncerer Europaturné torsdag

Rygterne om, at The Who skulle lægge vejen forbi Roskilde Festival 2007 har svirret, lige siden de af uvisse årsager demonstrativt gik uden om festivalen sidste år, hvor de ellers gav koncerter i Belgien og England i dagene omkring festivalen – og faktisk havde et par ledige dage i kalenderen under Roskilde.

Nu bliver spændingen dog snart udløst, for The Who har annonceret, at de vil holde et pressemøde i morgen torsdag den 8. februar klokken 13 dansk tid, og pressemødet vil blive webcastet live via websitet thewhotour.com. For det er nemlig datoerne og byerne på The Whos kommende Europaturné, sanger Roger Daltrey (billedet) og guitarist Pete Townshend vil afsløre på pressemødet, der finder sted på spillestedet The Hospital i Covent Garden. Oven i købet vil d’herrer også give et par akustiske numre ved seancen.

Pressemødet bliver tilmed interaktivt, således at man kan stille spørgsmål til Daltrey og Townshend online. Hvordan det rent teknisk kommer til at blive afviklet, vides endnu ikke, men mon ikke der bliver godt pres på spørgsmålene?

På den kommende Europatour har The Who for første gang siden 1982 et nyt studiealbum i ryggen, idet de 31. oktober sidste år vendte stærkt tilbage med det meget roste album ”Endless Wire”.

Hvem The Whos liveband kommer til at bestå af denne gang, er endnu ikke offentliggjort (måske sker det også i morgen), men sidste år turnerede The Who med følgende besætning: Simon Townshend (guitar, og i øvrigt bror til Pete), Pino Palladino (bas), John "Rabbit" Bundrick (keyboard) og Ringo Starrs søn Zac Starkey på trommer.

Thewhotour.com


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA