x

Kim Larsen i Valby Idrætspark til sommer

Kim Larsen i Valby Idrætspark til sommer

Kim Larsens igangværende indendørsturné er stort set udsolgt over hele landet, men fik man ikke billet, eller kan man blot ikke få nok af lune Larsen, så er der et par chancer for at opleve ham og hans trofaste band Kjukken udendørs til sommer.

I forgårs annoncerede Larsen en stor udendørs koncert i Århus ved Ridehuset 11. august, men københavnerne skal ikke snydes, så nu har han også offentliggjort en koncert i Valby Idrætspark 30. juni. Hvem ved, måske bliver der også på et tidspunkt noget til fynboerne – Larsen bor jo selv i Odense.

I juni 2005 gav Larsen & Kjukken også koncert i Valby Idrætspark, og det blev en veritabel folkefest, om end GAFFAs anmelder Simon Boertmann Brüel ved den lejlighed syntes, der gik lidt for meget bodegastemning i koncerten og kun kunne tildele Larsen to stjerner. Omvendt var der hele fem stjerner fra Brüels GAFFA-kollega Lars Rønn Olsen, da Larsen 25. januar i år havde premiere på sin Danmarksturné i Portalen i Greve, så meget tyder på, at Larsen er i topform for tiden.

Larsen rider da også på en bølge af succes lige nu. Hans album ”Gammel Hankat” har ligget konstant på top 5 på hitlisten siden udgivelsen 14. november sidste uge, herunder adskillige uger på førstepladsen. Albummet har allerede solgt langt over 100.000 eksemplarer, har fået særdeles gode anmeldelser og også modtaget fire Danish Music Awards-nomineringer. Så hedder man Kim Larsen, og Melius Flyvholm til mellemnavn, må det være svært at bevare pessimismen.

Billetsalget til koncerten starter på onsdag 14. februar kl. 10 fra Billetlugen samt i landets Fona-butikker.

Hvis der i øvrigt er læsere, der ved, hvad ordet Kjukken egentlig betyder, skal de være velkommen til at henvende sig til GAFFA. Vi vil gerne vide det!

Kim Larsens hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA