x

Se Kendrick Lamar debutere med ny sang

Se Kendrick Lamar debutere med ny sang

I går aftes amerikansk tid rullede det satiriske tv-show The Colbert Report med værten Stephen Colbert over skærmene. Og lige, som showet lakkede mod enden, tog det en overraskende drejning. Her bød værten nemlig velkommen til rapperen Kendrick Lamar. De fik sig først en god snak i de varme stole, men Kendrick Lamar afslørede også en ny sang, som han optrådte med foran publikum og tilskuerne hjemme i de amerikanske stuer.

Nummeret, som Kendrick Lamar frigav, har endnu ingen titel, men det er lavet i samarbejdet med multi-genre- og bas-musikeren Thundercat samt sanger og sangskriver Bilal. Sangen efter eftersigende produceret af franske Astronote. Det fremkommer af et Twitter-opslag fra dj'en Martin Smith. 

Kendrick Lamar får en varm velkomst, og i interviewet spørger Stephen Colbert til Kendrick Lamars kunstnernavn, mere præcist spørger han "hvorfor rapperen har besluttet sig for at opkalde sig efter Anna Kendrick og senator Lamar Alexander?" Herefter bryder publikum ud i grin. 

Til sidst giver Kendrick Lamar sit nye, unavngivne nummer. Se interviewet og hør sangen nedenfor. Kan du gætte, hvad titlen bliver på det?




Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA