x

Hør politioptagelser med paranoid Creed-sanger

Hør politioptagelser med paranoid Creed-sanger

Nye optagelser, der afslører den tidligere Creed-sanger Scott Stapps uligevægtige sindstilstand har ramt jordens overflade. Dette er sket gennem forskellige telefonopkald, som sangeren foretog i sidste måned. Hør de foruroligende optagelser længere nede på siden.

To af optagelserne er fra et 112-opkald, sangeren foretog fra Florida Highway, efter han havde forladt sin bil. Her hævdede Stapp, at han blev jagtet af en gruppe mennesker, der forsøgte at slå ham ihjel, og at alle hans tidligere opkald til politiet var blevet ignoreret. Da Stapp blev spurgt, hvem der jagtede ham, svarede han: "Jeg ved det ikke, jeg har været på flugt i seks til syv uger. Jeg forsøger at holde dem væk fra min familie."

Stapp sagde også, at en unavngivet person havde stjålet 20 millioner kroner fra ham. Han sagde også til politimanden, der tog imod opkaldet, at vedkommende skulle fortælle de politimænd, der på et tidspunkt ville finde ham, at de skulle være forsigtige. "Med alt, hvad der er sket med mig de sidste par uger, vil jeg bare have, at I er forsigtige." 

Under et andet 112-opkald forsøgte Stapp at anklage sin kone, Jaclyn, for at have stjålet hans bil og at have forsøgt at sælge den. Svaret på denne anklage var dog, at siden bilen var blevet taget af hans kone, var det ikke tyveri. Stapp hævdede også, at hans kone havde truet ham: "Hun har forsøgt at afpresse mig og har sagt, at hvis jeg gik til politiet omkring de stjålne penge, ville hun offentliggøre de billeder, hun siger hun har, eller gøre alt andet for at bagvaske mig og ødelægge min karriere." 

Eksemplerne på Stapps sindstilstand stopper dog ikke her. Den 10. november ringede Stapp nemlig til inspektøren på sin søns skole. Her ville Stapp i kontakt med sønnen, Jagger, som han hævedede ikke at have set eller hørt fra i flere dage. Stapp forklarede inspektøren, at det var et spørgsmål om nationens sikkerhed. "Folk i Florida er i fare, jeg har fundet ud af at hovedmedlemmerne fra ISIS er inden for min egen familie. Ring til mig øjeblikkeligt. Det her er ikke en joke."

Disse bemærkelsesværdige beskyldninger kommer i kølvandet på en anden optagelse, hvor Jaclyn, Stapps kone, siger, at Creed-forsangeren har truet med at dræbe USA's præsident, Barack Obama. Under dette opkald fortalte Jaclyn, at Stapp ikke længere tog stoffer, men at han cyklede rundt i bar mave, med to rygsække på ryggen, der indeholdt CIA-dokumenter og udvalgte værktøjer.

Jaclyn har sidenhen søgt om skilsmisse. Hendes ansøgning indeholdte flere forskellige dokumenter, der illustrerede Stapps paranoide sindstilstand.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA