x

Danske Mendoza skriver international kontrakt

Danske Mendoza skriver international kontrakt

Den danske sangerinde Mendoza er kommet i særdeles fint selskab, da hun har skrevet en international kontrakt med det anerkendte engelske pladeselskab Atlantic Records. Hun kommer dermed i stald med store kunstnere som Ed Sheeran, Lykke Li, Charlie XCX, James Blunt, Clean Bandit, Birdy og Bruno Mars.

Vice-præsident og A&R Paul Samuels hos Atlantic Records udviser glæde for Mendoza og siger:

"Mendoza er sådan en levende, kreativ, talentfuld kunstner. Vi er meget glade for, at hun har sluttet sig til Atlantic Records' familie, og vi ser frem til at fremme hendes utrolige kunstneriske vision i 2015."

Anden single "Houdini" fra Mendoza kom på gaden tidligere på året. Den handler om et uskyldigt crush, som udvikler sig til et større problem, fordi det bliver en redningsaktion af en person med et alkohol- eller stofmisbrug. Man befinder sig i dilemmaet mellem forestillingen om, at man kan redde en person og at føle, man skal forsvinde og ikke blive trukket med ned.

Mendoza selv udtaler:

"Inspirationen til flere af mine sange handler om de dårlige valg, jeg har taget, som for det meste er i sammenhæng med nattelivet. Generelt synes jeg at finde kærligheden i en rus i byen oftest er meget risikabel, og der kommer sjældent noget godt ud af det. Hvis man gerne vil se sig selv i et bedre liv, skal man lade være med at hive dårlige folk ind i sit liv."

"Houdini" er lavet i sammen med Mendozas faste partner og producer, Niels Kirk, der også var med på debutsinglen "Love Druggie". Efter udgivelsen af første single er det gået ret stærkt for den unge københavner. Mendoza vandt LiveCamp på Smukfest 2014 og åbnede derfor Bøgescenen på samme festival.

Udover at åbne Smukfest optrådte hun på den svenske festival Way Out West samt dette års Roskilde Festivals Skate-scene. Hendes udgivelse "Love Druggie" har fået 3,3 millioner streams på Spofity

Du kan netop høre Mendoza med det kendte nummer "Love Druggie" lige her:

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA