x

Se Skrillexs nye, vilde musikvideo

Se Skrillexs nye, vilde musikvideo

Den amerikanske dj Skrillex, som er født og opvokset i Los Angeles, har netop offentliggjort en ny musikvideo med en vild billedside. Skrillex optræder ikke selv i videoen til sangen "Dirty Vibe", men han har dog allieret sig med nogle aldeles stærke navne. Du kan se musikvideoen nederst på siden.

K-pop-stjernen G-Dragon tager sig af nogle af versene i den nye musikvideo, og CL fra boybandet Big Bang tager sig af de resterende vers undervejs. K-pop er, hvis man skulle være i tvivl, ikke et bandnavn, men et akronym for koreansk pop og en betegnelse for en musikgenre, der opstod i Sydkorea. Genren inddrager elementer fra dansemusik, elektropop, hiphop og nutidig rhythm'n'blues.

For at vende tilbage til sagens kerne, nemlig musikvideoen, så rapper de to ovennævnte kunstnere over et hyperkinetisk beat, som skifter fra at være langsomt og roligt til at blive hurtige og mere vanvittigt.

Videoens billedside er yderst iøjnefaldende, da den finder sted i et hvidt studie, hvor en eksplosion af farver undervejs fanger seerens øje. Farverne stammer i særdeleshed fra de to rapperes flamboyante og påfuglelignende påklædning, hårstil, masker og lignende virkemidler.

Den tredje samarbejdspartner på "Dirty Vibe", er som beskrevet den amerikanske djDiplo. Diplo er ikke med i videoen, men har været med til at producere sangen. Desuden vil Diplo optræde sammen med Skrillex i Madison Square Garden til en nytårsfest i New York City.

Se musikvideoen til nummeret "Dirty Vibe", herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA