x

Musikprogrammet er tilbage – nu onsdag aften

Musikprogrammet er tilbage – nu onsdag aften

Efter en lille vinterpause vender DR2’s Musikprogrammet nu tilbage til skærmen 28. februar. Og denne gang på et mindre ukristeligt tidspunkt. Udsendelsen er nemlig blevet flyttet fra sent fredag aften, hvor en stor del af målgruppen må formodes at være enten til koncert eller i hvert fald gået i byen, til onsdag aften fra 22-22.30.

Programmet har også ændret form, fortæller redaktør Jon Adelsten til GAFFA.dk:

– Fra at have været en udsendelse, hvor gæsterne kommer ind til vært Anja Pil Overby i studiet, kommer udsendelsen nu til at fokusere på Anja som musikfan og musikekspert, hvor hun går ud musiklivet og taler med folk dér, hvor musikken spiller.

Første udsendelse kommer til at handle om den rendyrkede popmusik, fortæller Jon Adelsten videre:

– Popmusikken har lidt trange kår i Danmark lige nu. Se bare på DMA-nomineringerne. Der er ingen nomineringer til navne som Bryan Rice og Infernal, og der er stort set heller ingen medier, der har lavet interview med dem, selvom de har haft store hits i 2006. For få år siden kunne et navn som Safri Duo rydde DMA for priser, men nu er det meget mere indie-agtige og mindre sælgende navne som eksempelvis Veto, der løber med alle nomineringerne. Men vi tror på, at det vender i 2007, for eksempel med navne som Alphabeat og Thomas Troelsens nye band Private.

Du behøver dog ikke at frygte, at Musikprogrammet anno 2007 bliver lutter letbenet pop. I de kommende udsendelser sætter Musikprogrammet nemlig også fokus på måske mere musikpolitisk korrekte navne og fænomener som The Klaxons og new rave-scenen, på den ikke just selvudslettende rapper P. Diddy, Nick Cave og hans nye band Grinderman, Danmarks heavystolthed Hatesphere og meget mere.

Musikprogrammets hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA