x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

Krammerne starter i døren
Så skal der flettes hjerter igen. Elektronisk Kærligheds-Generator-holdet er tilbage på Christianias Børneteater, hvor de skruer op for både beats, krammefrekvens og hjertevarme på dansegulvet med Cousin Bendix, MäuseGerät og Al Lindrum aka Kærlighedslavinen bag pulten. Husk kontanter. Det kosrter 40 kr. inklusiv en krammer (og så er man i gang!)

Hvad: Elektronisk Kærligheds-Generator: Optakt til hjerternes Fest
Hvor: Christianias Børneteater
Hvornår: Lørdag fra kl. 23.30 til 05
Hvordan: https://www.facebook.com/events/398226350327769/?ref_dashboard_filter=upcoming


Acid på KB18
Festarrangørerne fra Dismantle har styr på deres techno, så til deres 6-års fødselsdagsfest har de inviteret østrigske Tin Man som hovdnavn – det betyder live-sæt og 303'ere på scenen. Han suppleres af barsk lyd fra britiske Papers plus de lokale technohelte Marc & Mikkel. Dedikeret publikum garanteret. Det koster 70 kr. i døren.

Hvad: Dismantles 1-års fødselsdag
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag kl. 23.55 til 08
Hvordan: https://www.facebook.com/events/757912010911361/?ref_dashboard_filter=upcoming


Weekend på nøgleklubben
Festen i den Twin Peaks-stemningsindsvøbte klub BlueVelvet i det indre København fortsætter, denne weekend med Dan M bag pulten om fredagen (dansabel house, boogie og et strejf disco) og Daniel Savi og Kasper Marott om lørdagen (disco, obskure hits og italo).

Hvad: BlueVelvet
Hvor: Studiestræde 14, kld., Kbh. K.
Hvornår: Fredag og lørdag fra 23
Hvordan: https://www.facebook.com/events/1505076386448136/ https://www.facebook.com/copenhagenundergroundposse


Mangetimers-mester i hypnose-sæt på Boxen
Ben Klock er resident-dj på technotemplet over dem alle, Berghain, hvor han spiller sit månedlige maraton-sæt på et berlinsk antal timer. Nu er han tilbage på Boxen, hvor han deler mainfloor med svenske Ulf Eriksson. Intense musikmennesker bag pulten! I Red Box huserer Sexy Lazer, Løwenstein og Galdur. Varm op med gratis Tuborg på White Box fra 21 og igen på mainfloor fra 23.

Hvad: Ben Klock
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K
Hvornår: Fredag fra kl. 23
Hvordan: https://www.facebook.com/events/607631586007926/?ref_dashboard_filter=upcoming


Run the Jewels-efterfest
Skal du til hiphopkoncert med Run the Jewels fredag aften? Hvis ja, så bliv hængende i Pumpehuset, for der er efterfest. Hvis nej, så kan du komme med til efterfesten for kun en 50er. Til efterfesten spiller Guilty Simpson, Elzhi og Phat Kat fra Detroit samt Ben fra Køln og Pac plus Pladevennerne fra København.

Hvad: Run the Jewels-efterfest
Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, Kbh. V.
Hvornår: Fredag kl. 23.15
Hvordan: https://www.facebook.com/events/292013977675169/?ref_dashboard_filter=upcoming


Gløgglich i Århus
Nej, hov, se der. Aarhus staves jo ikke med Å. Mere. Og saadan har de fundet på så mange skoere ting, som de siden har fortrudt, i Aarhus. Såsom det fuldstændigt vanvittige 'slogan' "Danish for Progress". Som man nu har droppet, fordi man kom i tanker om, at man havde verdens bedste byslogan i forvejen, yo. Naa, men visse ting skal bare blive ved med at vaere som de altid har vaeret, for evigt, ikke? Såsom den årlige hjemkomstfest for udeboende aarhusianere (og dem, der stadig bor der, sæføli): Gløgglich. Det sker mandag, og i år er det noget særligt, fordi manden bag, the one like dj Schack, rent faktisk er kommet sådan ordentligt hjem, ikke bare på visit, fra Brasilien. Med på lineuppen er bl.a. Klumben og Raske Penge, Karl William, Astronaut (live), Schack, Martin Rohde, Thode, Fyrsten, Shaq og Domino. Der er 1500 billetter til salg.

Hvad: Gløgglich Homecoming Fest 2014
Hvor: Train, Toldbodgade 6, Århus med Å.
Hvornår: Mandag 22. december kl. 22
Hvordan: Facebook-link


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA