x

Madonna: Læk af mit album er nærmest terrorisme

Madonna: Læk af mit album er nærmest terrorisme

Madonna frigiver sit næste album i 2015, men dele af albummet er blevet lækket, og det intensiverer popstjernens hidsige temperament. Sangerinden har udtalt sig i forhold til sagen og kalder det lækkede album for "kunstnerisk voldtægt" og "en form for terrorisme", ifølge Madonnas Instagram-profil.

Den amerikanske sangerinde søger til de sociale medier og udviser sin vrede på Instagram med opslaget:

"Det er kunstnerisk voldtægt. Disse er tidligere lækkede demoer, den ene halvdel ligger ikke engang på det nye album, og den anden halvdel har ændret sig og er blevet videreudviklet. Dette er en form for terrorisme Wtf. (What The Fuck?, red.) Hvorfor vil folk ødelægge en kunstnerisk proces? Hvorfor stjæle? Hvorfor ikke give mig en mulighed for at afslutte og give jer mit bedste?"

Det er ikke første gang, at Madonna har udtalt sig på sin Instagram-profil i forhold til sagen. Tidligere forklarede hun, at de sange, som ligger online er ufærdige demoer, som blev stjålet for længe siden. Dog takkede sangerinden også fans for ikke at have lyttet til de "uægte" sange: 

"Tak for ikke at lytte. Tak for jeres loyalitet. Tak for at vente, og hvis I har hørt dem, så skal I vide, at disse er ufærdige demoer, som er blevet stjålet for længe siden, og de er ikke klar til at blive præsenteret for verden," skriver Madonna i det tidligere opslag på sin Instagram-profil.

Det kommende album fra Madonna udkommer i løbet af næste år og har eftersigende enten titlen "Iconic" eller "Unapologetic Bitch".

Hør "Like A Virgin" med Madonna, som med sikkerhed er en ægte Madonna-sang her:

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA