x

The Minds of 99 tager på turné – og indspiller album

The Minds of 99 tager på turné – og indspiller album

Vi kender dem blandt andet for ordene: "Skiderikker holder mig fast. Knækker mine tanker" eller meget passende i denne juletid: "Uden ild og glød, gennem den mørke december". Nu kan vi snart få fornøjelsen af at høre disse ord blive udfoldet live, når The Minds of 99 drager på turné næste år i april. Ikke nok med det får vi også lov til snart at få flere af disse skønne ord, da bandet er i gang med indspilninger til et nyt album. Om albummet når at udkomme før turnéen, er dog endnu uvist.

Ud fra en teaser, der netop er lagt op på YouTube, bekræftes det, at bandet tager på forårstour og udkommer med nyt album i 2015. I klippet står der blandt andet "Vi er i øjeblikket i studiet for at indspille nyt album". Afslutningsvis afslører The Minds of 99 datoerne og spillestederne for turnéen.

Bandet debuterede i år med det selvbetitlede album og fik flotte ord med på vejen. Læs anmeldelsen her. Samtidig var The Minds of 99 nomineret til GAFFA-Prisen i år i kategorierne Årets Nye Danske Navn og Årets Danske Rockudgivelse. 

Du kan se turnéplanen for The Minds of 99 her: 

16. april: Posten, Odense
17. april: Aalborg Universitet
23. april: Tobakken, Esbjerg
24. april: Vershuset, Næstved
25. april: Pumpehuset, København

Køb billetter via spillestedernes hjemmesider.

Hør The Minds of 99 med "Det Er Knud Som Er Død" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA