x

Se McCartney afsløre sine Ringo Starr-favoritnumre

Se McCartney afsløre sine Ringo Starr-favoritnumre

Efter tiden i The Beatles, hvor Ringo Starr var fast mand på trommer og Paul McCartney venstrehåndet bassist, gik de to hver til sit. Det engelske gigant-band, der vandt hele verdens musikhjerter, skød karrieren i gang tilbage i 1962 og gik i opløsning i 1970. I det populære "The Tonight Show" med Jimmy Fallon som vært, løfter Paul McCartney nu sløret for sine yndlingssange af Starr. Klippet kan du se nedenfor.

Ringo Starr blev for nylig valgt til Rock and Roll Hall of Fame, som prismodtager af Awarden "Musikalsk Excellence". Inden Starr vidste besked om den fornemme pris, ringede Paul McCartney og fortalte den gode nyhed. McCartney fortæller, hvordan det hele gik til:

"Jeg talte med en ven, og han sagde: "Brian Epstein er optaget i Rock and Roll Hall of Fame. Jeg sagde: "Det er godt, fordi han er The Beatles' manager."

I indslaget understreger McCartney, at man ikke kan have Rock and Roll Hall of Fame uden Ringo Starr: "Vennen siger: "Ja, men Ringo er ikke med endnu. Jeg sagde, "Whoa. Vent et øjeblik. Vi kan ikke have, at ..'Rock and Roll Hall of Fame', du er nødt til at tage Ringo med. Han er meget berømt."

Ringo Starr har siden gruppens opløsning lavet adskillige soloplader, filmprojekter og turneret med sin egen gruppe Ringo Starr & His All-Starr Band. Ligeledes har McCartney valgt solokarrieren, faktisk samme år, som bandet blev opløst, udgav han sin første soloplade.

Numrene, som er McCartneys Ringo Starr-favoritter er "Back Off Boogaloo" og "It Don't Come Easy". Er det også dine yndlingssange med Ringo Starr? Se hele klippet med Paul McCartney i "The Tonight Show" i nedenstående klip:  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA