x

Spot Festival søger kreative koncertoplevelser

Spot Festival søger kreative koncertoplevelser

Den aarhusianske Spot Festival, der foregår 30. april-3. maj 2015, er i gang med at søge efter kompetente deltagere til at lave koncertoplevelser, der skal indeholde nytænkning. Festivalen laver således et "open call" til musikere, bands, filmproducenter og digitale kunstnere, som tør udforske skæve vinkler.

Sidste år på Spot optrådte Lydmor & Bon Homme (billedet), Teitur, Peter Sommer, Keep Camping og mange andre, som ligeledes undersøgte universerne: musik, film og interaktive medier. Spot Festival har endnu en gang valgt at følge det koncept og starter derfor allerede nu med det såkaldte "open call".

For at muliggøre drømmen skal du udfylde et ansøgningsskema, som skal indsendes sammen med dele af relevant materiale til bedømmelsen. Det eneste krav for at ansøge er, at projektet kombinerer to eller tre af elementerne, altså musik, film og interaktive medier. De projekter, der bliver valgt til at komme med i Spot-programmet, kan i særlige tilfælde modtage støtte til færdiggørelse.

Deadline for ansøgning er 15. januar klokken 12.00, og­ du kan starte med at udfylde ansøgningen her. Spot Festival har i øvrigt afsløret de første navne til næste års festival-program. Du kan læse om det her

Se Bon Homme og Lydmor live på DR nedenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA