x

Madonna haste-udgiver seks nye numre

Madonna haste-udgiver seks nye numre

Det har nu fået konsekvenser, at demooptagelser fra Madonnas kommende album er blevet lækket. Du kan nemlig allerede nu downloade seks af de nye sange, hvis du forudbestiller den 56-årige popdronnings kommende album "Rebel Heart" på iTunes. Albummet er sat til at udkomme den 10. marts. Hør det nye nummer "Living For Love" her forneden.

Det drejer sig om sangene "Living For Love", "Devil Pray", "Ghosttown", "Illuminati", "Unapologetic Bitch" and "Bitch I'm Madonna (feat. Nicki Minaj)", som nu alle foreligger i færdig form for at tage kampen op mod de lækkede demoer. Madonna var på ingen måde tilfreds med, at de ufærdige sange blev lækket på internettet. Fra sin Instagram-profil sammenlignede hun hændelsen med terrorisme og tordnede: 

"Det er kunstnerisk voldtægt. Disse er tidligere lækkede demoer, den ene halvdel ligger ikke engang på det nye album, og den anden halvdel har ændret sig og er blevet videreudviklet. Dette er en form for terrorisme Wtf. (What The Fuck?, red.) Hvorfor vil folk ødelægge en kunstnerisk proces? Hvorfor stjæle? Hvorfor ikke give mig en mulighed for at afslutte og give jer mit bedste?"

Madonna gjorde sig bemærket i begyndelsen af december, da hun poserede afklædt i en ny billedserie. På den måde er der rørt op i andedammen til udgivelsen af "Rebel Heart", som er hendes første album i snart tre år. I 2012 udkom hun med "MDNA" til en fire stjerners anmeldelse af GAFFAs Michael José Gonzalez. Han opsummerede: "Det er bestemt lykkedes Madonna at være ung med de unge og skabe sit mest interessante album siden undervurderede American Life, og selvom der er nogen tomgang på albummet, sidder de fleste af produktionerne lige i skabet, og man bliver faktisk både underholdt og udfordret. Slet ikke ringe."

Hør "Living For Love" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA