x

Northern Winter Beat klar med det endelige program

Northern Winter Beat klar med det endelige program

Aalborg-festivalen Northern Winter Beat er nu klar med det endelige program, som byder på i alt 42 bands og solister, heraf 18 fra udlandet.

Festivalen er etableret gennem et samarbejde mellem spillestederne Skråen, Huset, 1000fryd og Studenterhuset samt eventsekretariatet Aalborg Events. Festivalen løber for tredje gang af stablen 29.-31. januar på de nævnte spillesteder.

Programmet byder blandt andet på den norske singer-songwriter Thomas Dybdahl (billedet), den genreblandende islandske ditto Mugison, New York-indiebandet Cymbals Eat Guitars, det dansk-finske band Liima alias Efterklang og den finske percussionist Tatu Rönkkö – der udelukkende spiller ny musik til festivalen – den svenske indiepopgruppe Hey Elbow, den danske elektropoptrio Lust For Youth, de danske shoegaze/post-punkere Communions, de danske post-punkere Iceage og Lower, de danske garagerockere Yung, de danske indiepoppere Darkness Falls, den danske singer-songwriter Chorus Grant, de danske artrockere Blaue Blume, Baby Woodrose- og Spids Nøgenhat-sangeren Lorenzo Woodrose solo og mange flere. 

Blandt de tidligst offentliggjorte navne til festivalen finder vi det engelske musikikon Peter Hook. Hook med en fortid som bassist i stilskabende Joy Division og New Order kommer med et dj-sæt og stiller op til live-interview med Jan Sneum, som for nylig mistede sin elskede garage på P6 Beat, på grund af nedskæringer på DR.

Du kan læse mere om de respektive kunstnere og finde link til forsalg lige her.

Varm op med Thomas Dybdahl og "Man on a Wire":

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA