x

Her er playlisterne til en festlig nytårsaften

Her er playlisterne til en festlig nytårsaften

Så er 2014 ved at være ovre, og det skal fejres med fest og farver. Det fejrer GAFFA med tre playlister, så du har musik til hele aftenen, uanset smag og humør.

Alltime Party Playliste

GAFFA guider dig igennem en festlig nytårsaften med en playliste med nytårssange som ABBAs "Happy New Year", U2's "New Year's Day" og MC Einars "Helt Op At Ringe (feat. Jan P. & DJ Jan)", gamle klassikere som Queens "Don't Stop Me Now", Kool & The Gangs "Celebration" og Whitney Houstons "I Wanna Dance With Somebody", og også nogle af 2014's største hits med artister som Pharrell, Nicki Minaj, Ed Sheeran, MØ, Christopher og mange flere. 

GAFFAs Alltime Party Playliste på Spotify

GAFFAs Alltime Party Playliste på WiMP

Indie Party Playliste

Er du mere til alternativ rock og indie, har vi en playliste med kunstnere som Future Islands, The War on Drugs, St. Vincent, Queens of the Stone Age, Arcade Fire, The Strokes, LCD Soundsystem og The White Stripes.

GAFFAs Indie Party Playliste på Spotify

GAFFAs Indie Party Playliste på WiMP

Årets sange

Endelig har vi en liste med intet mindre end 2014's bedste sange ifølge GAFFAs redaktion. Og her er alt fra Mikael Simpson over The Minds of 99, Prince og Foo Fighters til Slipknot og mange, mange flere. 

Årets Tracks 2014 på Spotify

Årets Tracks 2014 på WiMP

Godt nytår!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA