x

Timberlake i Michael Jacksons fodspor

Timberlake i Michael Jacksons fodspor

I næste uge har musikvideoen til Justin Timberlakes nye single "What Goes Around" premiere på de danske tv- stationer. Musikvideoen bliver Timberlakes første Short Film.

Tidligere har specielt Michael Jackson været en mester i Short Films, hvor specielt de godt 10 minutter lange "Thriller" og "Black & White" stadig står stærkt i erindringen.

På rollelisten til "What Goes Around" finder man Scarlett Johansson og Shawn Hatosy, og manuskriptet er skrevet af forfatter-teamet, der også stod bag Timberlakes aktuelle film "Alphadog", som åbner i de danske biografer den 13. april.

Og for de gossip-interesserede er det bestemt ikke uinteressant, at smukke Scarlett Johansson er på rollelisten til videoen, da Hollywood-pressen på det seneste har kædet netop Johansson og Timberlake sammen – efter bruddet mellem Justin Timberlake og Cameron Diaz i starten af januar.

Flere kritikere har allerede kåret "What Goes Around" som et af de stærkeste tracks på "FutureSex/LoveSounds" og sammenligner det med kæmpehittet "Cry Me A River", og nummeret er da også i øjeblikket højt placeret på hitlisterne i USA.

På søndag optræder Justin Timberlake ved den årlige Grammy-uddeling, hvor han selv er nomineret til fire priser.

Se traileren til What Goes Around


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA