x

Se: Kom i julestemning med One Direction

Se: Kom i julestemning med One Direction

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og hvilken bedre måde at komme i den rette julestemning end med en rigtig amerikansk jule-basker fremført af One Direction? De har nemlig været forbi Jimmy Fallons Tonight Show for at fremføre "Santa Claus Is Coming To Town". Se det herlige klip her forneden.

Og nej, nej, der er ikke tale om et svulstigt arrangement af julesangen, som vil kunne få æbleskiverne og gløggen til at give sure opstød. Traditionen tro har Fallon arrangeret en lettere komisk vinkel på tiltaget. Hele sangen bliver nemlig fremført, som sad man indlagt til julekoncert for og af de små i folkeskolen. Den spartanske instrumentering til trods går det dog lystigt for sig.

One Direction har ellers haft et succesfuldt år. Bandets nye album "Four" solgte ikke mindre end 387.000 eksemplarer i sin første uge i pladebutikkerne og slog dermed Taylor Swift og hendes seneste udspil "1989" af førstepladsen. Samtidig har bandet skabt historie på Spotify, eftersom "Four" i løbet af sin første uge på tjenesten blev streamet hele 30 millioner gange på verdensplan, hvilket er langt mere, end et album har formået at gøre tidligere

One Direction er nu, som helhed, det næstrigeste musiknavn i verden under 30 – lige i hælene på Justin Bieber. Den 20-årige Bieber har tjent 80 millioner dollar sidste år, mens One Direction, der har en gennemsnitsalder på 21, er lige bag med 75 millioner dollar. Se de rigeste musikere under 30 år lige nu her.

Hør og se One Direction komme i julestemning med Jimmy Fallon lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA