x

Fra arkivet: Se satiretegninger om black metal-fårehoved med mere

Fra arkivet: Se satiretegninger om black metal-fårehoved med mere

Helt tilbage fra 2001 har GAFFA-bladet bragt en månedlig musikalsk satiretegning under navnet Stjernepladsen. Tegningerne blev i 2008 lagt på GAFFA.dk i forbindelse med, at samtlige tidligere GAFFA-blade blev digitaliseret, men af tekniske årsager har det været svært at søge tegningerne frem. Det samme gjaldt de efterfølgende tegninger fra 2008 og frem.

GAFFA har nu forbedret søgemulighederne, og derfor kan du fremover se Stjernepladsen på GAFFA.dk hver måned – og søge efter tidligere Stjernepladser. For at du ikke skal dø af grin, går vi dog langsomt frem og frigiver derfor ét års Stjerneplads-tegninger hver weekend året ud samt lidt ekstra i juleferien – i omvendt kronologisk rækkefølge. Vi fortsætter i dag med 2003. Alle år 2003's tegninger om blandt andet den dengang nystartede musikpris Steppeulven, en black metal-fans kraniebrud som følge af et fårehoved kastet fra scenen, brug af musik til tortur – desværre også aktuelt i dag, må man konstatere – og meget mere kan du se via dette link.

Tegningerne er skabt af Søren Behncke, der i dag er en anerkendt billedkunstner. Glæd dig til de sidste stribe tegninger i morgen og se allerede offentliggjorte tegninger af Jens Koudahl / Spild Af TidBenedicte Maria og StineStregen via dette link.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA