x

Fra arkivet: Se satiretegninger om Wig Wam Tour med mere

Fra arkivet: Se satiretegninger om Wig Wam Tour med mere

Helt tilbage fra 2001 har GAFFA-bladet bragt en månedlig musikalsk satiretegning under navnet Stjernepladsen. Tegningerne blev i 2008 lagt på GAFFA.dk i forbindelse med, at samtlige tidligere GAFFA-blade blev digitaliseret, men af tekniske årsager har det været svært at søge tegningerne frem. Det samme gjaldt de efterfølgende tegninger fra 2008 og frem.

GAFFA har nu forbedret søgemulighederne, og derfor kan du fremover se Stjernepladsen på GAFFA.dk hver måned – og søge efter tidligere Stjernepladser. For at du ikke skal dø af grin, går vi dog langsomt frem og frigiver derfor ét års Stjerneplads-tegninger hver weekend året ud samt lidt ekstra i juleferien – i omvendt kronologisk rækkefølge. Vi slutter i dag med 2002 og den enlige tegning fra 2001. Alle år 2002's tegninger om blandt andet den konkursramte og skandaleombruste Wig Wam Tour, arrangeret af blandt andre D-A-D og Thomas Helmig, kan du se via dette link.

Tegningerne er skabt af Søren Behncke, der i dag er en anerkendt billedkunstner. Se allerede offentliggjorte tegninger af Jens Koudahl / Spild Af TidBenedicte Maria og StineStregen via dette link.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA