x

The Sharing Patrol ruller – igen

The Sharing Patrol ruller – igen

Rust fylder 25 år til februar, og i den anledning laver spillestedet en koncertrække. Derfor har Henrik Tuxen, Jonathan Stibbard og Johnny Sangster gendannet deres hedengangne guitarrockband The Sharing Patrol til lejligheden og giver koncert torsdag den 26. februar. Rust er nemlig et af de steder, Sharing Patrol har fyret den af nogle gange gennem tiden.

I sin tid var The Sharing Patrol ikke mindst kendt som et yderst heftigt liveband, hvilket blandt andet bevidnes på gruppens svanesang, livealbummet "Vega 22.10.96", hvor trioen bakkes op af bl.a. guitaristen Peter Peter (eks-Sort Sol, The Bleeder Group), keyboardspilleren Henrik Balling (eks-Gangway) og korsangerinden, den senere så kendte Swan Lee-vokalist Pernille Rosendahl.

Efter opløsningen slog Stibbard og Tuxen en tid deres folder i fritidsbandet Chosen Few med blandt andre Allan Vegenfeldt (The Sandmen) og en periode også Tim Christensen og Lars Top-Galia (eks-Sort Sol). Tuxen har desuden markeret sig som mangeårig GAFFA-skribent, hvilket hyppige læsere af GAFFA.dk og bladet GAFFA nok har bemærket. I USA har Sangster blandt andet arbejdet som producer.

I 2005 spillede The Sharing Patrol ligeledes på Rust i anledning af spillestedet 15 års fødselsdag. Her gav de et brag af en koncert, som de må leve op til, når de atter står på scenen til februar næste år. GAFFas Søren Moon Vestergaard var nemlig på pletten i 2005, og han gav den også dengang gendannede patrulje fem stjerner i sin anmeldelse under overskriften: "Udenfor hærgede snestormen. Indenfor, rasede rockstormen."

Billetter til koncerten på Rust torsdag den 26. februar er til salg og kan skaffes via Billetlugen.dk

Varm op med Sharing Patrols koncert fra Vega 22.10.96:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA