x

Hør: Marie Key Fatter Det Nu

Hør: Marie Key Fatter Det Nu

Mandag den 2. februar 2015 udkommer Marie Keys nye album "Tænker Du Vi Danser", og du kan høre førstesinglen "Fatter Det Nu" i WiMP og Spotify her forneden.

Endnu engang danner Marie Key makkerskab med sin producer Andreas "Maskinen" Sommer, og sammen har de bragt en god portion soul ind i deres musikalske univers. Marie Key siger følgende om den nye plade:

"Med få undtagelser er det - efter min mening - en meget lys plade. Både i sin musikalitet og i sine tekster er det et optimistisk album. Flere af sangene handler om at give slip på de forbehold og betænkeligheder, man måtte have og tro på kærligheden og fremtiden".

Det nye album "Tænker Du Vi Danser" følger op på Marie Keys anmelderroste og storsælgende album "De Her Dage" fra 2012. "De her dage" leverede hits som "Uden Forsvar" og "Uopnåelig" og indbragte i november 2013 seks statuetter til Marie Key ved årets Danish Music Awards. GAFFAs Jan Opstrup Poulsen gav "De Her Dage" fem stjerner og skrev: "Det er sange, som kan være svære at ryste af sig. De Her Dage er et af årets mest påtrængende album."

Hør "Fatter Det Nu" i WiMP eller Spotify her:  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA