x

Tiësto på Smukfest

Tiësto på Smukfest

På årets næstsidste dag offentliggør Smukfest et nyt navn til programmet for festivalen. Det drejer sig om selveste Tiësto. 

Tiësto – født i Breda, Holland, under navnet Tijs Michiel Verwest – er en af den moderne dansemusiks største navne og stilskabere. Han startede i 80'erne med at spille på klubberne rundt omkring i Holland og opnåede hen ad vejen residence-jobs på nogle af landets bedste steder.

I 1997 var han med til at starte pladeselskabet Black Hole Recording. Via medvirken på forskellige kompileringer fik også publikum uden for dance-scenens undergrund de følgende år ørerne op for den hollandske trance-mester. Gennembruddet kom i 2000 med et mere end 11 minutter langt remix af Deliriums "Silence", med Sarah McLachlan i den vokale forgrund.

I 2001 kom det første soloalbum "In My Memory", og siden har Tiësto været et globalt fænomen, der har trukket rekordstore publikumsmængder til sine koncerter. Tiëstos 2014-singlehit "Red Lights" har efterhånden har rundet 45 millioner afspilninger på YouTube og mere end 100 millioner på Spotify.

Tiësto spillede i maj på Stay Hotel i København, som en del af arrangementet Arive Copenhagen. GAFFAs Stine Lykkebo trak i danseskoene og kvitterede med fire stjerner under overskriften:"Tiësto tog til havefest på bryggen."

Billetsalget er i gang, og billetter kan skaffes via Smukfest her

Offentliggjorte navne på Smukfest 2015 indtil videre: Avicii, Hardwell, Lenny Kravitz, Tiësto, Suspekt, Kim Larsen, Go Go Berlin, Mø, Christopher, Medina, L.O.C., Jonny Hefty & Jøden, Who Made Who, Folkeklubben, Burhan G., Marvelous Mosel, Hej Matematik, Joey Moe, L.I.G.A., Djämes Braun og Dirty Loops.

Se Tiësto med "Red Lights" her:

 

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA