x

Iggy Azalea afslører led-lidelse

Iggy Azalea afslører led-lidelse

Iggy Azalea er blevet diagnosticeret med en led-lidelse. Det skriver NME.

Den kvindelige rapper afslørede lidelsen for sine fans under en Twitter-besked til sine fans nytårsaften. Her fortalte hun, at australske læger har diagnosticeret hende med lidelsen TMJ (temporomandibular joint dysfunction); en lidelse, der påvirker og forårsager smerte i kæben.

Azalea giver i sit tweet sin stressede hverdag skylden for lidelsen. Hun tilføjer: "Under alle omstændigheder tror jeg næppe, at det vil forhindre mig i at gøre noget, som jeg har lyst til, men det har da fået mig til at indse, hvor vigtigt det er, at man passer på sig selv."

Hernæst går hun videre til at bekræfte, at hun begynder at arbejde på nyt album i denne måned. Det bliver opfølgeren til "The New Classic" fra 2014. "Jeg går i gang med at arbejde på mit nye album næste uge .... Spændt på at komme i gang. Sådan lidt nervøs." 

Har Azalea haft GAFFA i hånden, kan nervøsiteten snildt forstås. GAFFAs musikanmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr blev ikke videre imponeret over "The New Classic", som ifølge hende gik for hurtigt i tomgang. Hun kvitterede med to stjerner under overskriften: "Azalea famler efter et hit på en ærgerlig debut."

I slutningen af sidste år udviste Azalea også en kontroversiel opførsel, der blandt andet gik ud over hendes fans, da hun gav dem fingeren på den røde løber i New York, og hendes rap-kollegaer, som hun udvekslede hidsige ord med over nettet. I sidstnævnte tilfælde måtte hun forsvare sig mod kritiske røster, der beskyldte hende for "at misbruge sort kultur". Efter Q-Tip havde tweetet hende en "hip-hop historie-gennemgang", svarede hun tilbage: "Jeg nægter også at sidde her på Twitter & lege hip-hop-kryds-og-tværs med fremmede for på en eller anden måde at bevise, at jeg fortjener at være fan af eller inspireret af hip-hop."

Heldigvis skal man ikke bruge mundpartiet fysisk til at snerre ordene ud, når man skriver på nettet. Se "Work" med Iggy Azalea her: 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA