Nyhed

Branchefestivalen by:Larm i Norge er i gang

Fem danske bands optræder i aften og i morgen på festivalen i Norge

Det er i øjeblikket højsæson for branchefestivaler rundt om i Europa. Først var der EuroSonic i Holland, siden Midem i Cannes og nu følger endnu en, nemlig by:Larm-festivalen, der finder sted i Norge i øjeblikket.

Festivalen ligner på mange måder Spot-festival, og byder udelukkende på musik fra Norden, mens interessen er international, og journalister og branchefolk fra hele verden er på pletten for at opdage "the next big thing" fra Skandinavien.

I modsætning til Spot flytter festivalen hvert år by, og i år foregår den i Trondheim i Nordnorge, hvor der i øjeblikket skulle være temperaturer, der får den danske vinter til at minde om de varme lande. Til gengæld bliver der masser af musik at varme sig på.


Festivalen fejrer i år 10 års jubilæum, og vil i løbet af tre dage præsentere mere end 170 koncerter og 40 seminarer. I år er fem danske navne inviteret til by:Larm: Dúné, Powersolo, Band Ane (billedet), Lampshade og Varano.

Den danske delegation drager til Trondheim for at gentage successen fra foregående år, hvor andre danske bands som Nephew, Kashmir og Under Byen har gjort flotte fremstød.

Med danske øjne bliver det især spændende at følge upcoming-artister som Dúné (der spiller to gange) og Band Ane, der har gjort sig positivt bemærket på den danske musikscene, men internationalt stadig er grønne, hvad angår optrædener på showcases og festivaler som by:Larm.


De danske koncerter (og venues) på by:Larm:

Fredag:
22:30 Dúné (Dora: U-01 Red October)
23:30 Band Ane (Smia)
00:30 Powersolo (Dora: U-05 U96)
00:30 Varano (Samfunnet/Knaus)

Lørdag:
19:30 Band Ane (Verskstedhallen)
21:30 Dúné (Dora: U-05 U96)
22:30 Lampshade (Dora: U-05 U96)


by:Larm

ANNONCE