x

Mød MØ i årets første GAFFA – på gaden nu

Mød MØ i årets første GAFFA – på gaden nu

Så er GAFFAs første nummer kommet på gaden. Hele 100 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, temaartikler, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie gælder det store GAFFA-Prisen-show, hvor vi har interviewet alle vinderne. Også , der desværre ikke kunne være til stede i Bremen Teater og blev erstattet af en forklædt Martin Brygmann. Vi har dog mødt den rigtige MØ og fået hende til at fortælle om sit mildt sagt heftige år 2014. Du kan også læse interviews med prisvinderne Tim Christensen, Christopher, L.O.C., S!vas, Solbrud og L.I.G.A.

Vi kigger også frem mod nye bands og solister, der bliver store i 2015 – både danske og udenlandske, i alt hele 24 af slagsen. Hold øje med dem nu – om et år er de stjerner.

Der er røre i det danske festivallandskab. Tinderbox Festival har meldt sin ankomst, og det har fået konkurrenter som Roskilde og Smukfest til at reagere offensivt. Vi fortælller del to af historien om festivalfejden – denne gang med beskyldinger om dobbeltroller.

Lorde,der brød massivt igennem i 2013, er aktuel med soundtracket til filmen "The Hunger Games: Mockingjay – Part 1", som hun har sammensat og indspillet sangen "Yellow Flicker Beat" til. Vi har mødt hende til et af hendes få interviews med danske medier.

Traditionen tro byder januar måned på et uddannelsestillæg. Vi har blandt andet sat rapperen AMRO stævne til en snak om at kombinere rapkarrieren med uddannelsen til cand.merc. på Copenhagen Business School.

Du kan også møde Ben Howard, Uhrewaja og Linnea Henriksson, se Barbara Moleko svare på læsernes spørgsmål, læse om den turnéaktuelle standupper Sanne Søndergaards musiksmag og meget, meget mere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med januarudgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA