x

Se Rasmus Walters klagesang: Hvorfor er jeg kun nummer 10?

Se Rasmus Walters klagesang: Hvorfor er jeg kun nummer 10?

TV2's senaftenshow Natholdet er tilbage med Anders Breinholt som vært, og i aftes var Rasmus Walter hans medvært. I den anledning havde Walter skrevet en selvironisk klagesang over, at han kun er nummer 10 på Googles liste over de mest "trendende" danske mænd i 2014 – selvom han har været med i Toppen af Poppen, ser godt ud og synger, som pigerne kan lide.

I sangen studser Walter blandt andet over, at både Basim og fodboldspiller John Faxe Jensen ligger over Walter på listen – Basim er nummer 3, og John Faxe Jensen nummer 9. Listen toppes i øvrigt af Kevin Magnussen foran Morten Messerschmidt.

– Jeg tror, det hænger sammen med, at jeg har en tvillingebror, der sidste år vandt en Oscar (filminstruktør Anders Walter, red.). Det slog mig lidt ud at blive væltet af den kulturelle hierarkipind i familien. Så den der tiendeplads kan man sgu ikke rigtig bruge, sagde Walter i showet.

Rasmus Walter tager i øvrigt på Danmarksturné med start i Musikhuzet i Rønne på Bornholm 23. januar. Se hele turnéplanen og find billetter her.

Se Rasmus Walter synge sin underholdende sang – med et par afbrydelser undervejs – her

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA