x

Take That til Aalborg

Take That til Aalborg

Det var nok ikke mange, der for et par år siden ville have spået, at midthalvfemsernes største boyband Take That ville blive gendannet – og da slet ikke, at de efter 10 års pause ville få nogenlunde lige så stor succes som dengang, hvis ikke mere. Og så uden at have Robbie Williams med denne gang...

Men popmusikken er heldigvis ikke altid så forudsigelig, som man forventer. November måneds comebacksingle “Patience” og albummet “Beautiful World” er blevet massive hits i store dele af veden for Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange og Mark Owen.

Mellem jul og nytår optrådte Take That i TV2’s “året, der gik”-kavalkade (nuvel da, det var optaget et par uger på forhånd), i morgen lørdag kan man opleve dem som pauseunderholdning ved finalen i Dansk Melodi Grand Prix, og nu kommer de så og giver en “rigtig” koncert. Nenlig 9. november i Gigantium i Aalborg med plads til 8.500 publikummer.

Lige før jul satte Take That i øvrigt en slags rekord, idet gruppen toppede alle fem officielle britiske hitlister i samme uge (single og album, begge som henholdsvis fysisk cd og som download, samt dvd), hvilket aldrig tidligere er set i den britiske hitlistes historie. Til dato har Take That haft otte nummer 1-singler i England og har solgt mere end 25 millioner plader på verdensplan. Det er jo ikke så ringe endda.

Billetsalget åbner onsdag den 21. februar klokken 10 på billetnet.dk og akkc.dk

Take Thats hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA