x

Magtens Korridorer giver ekstra-ekstra-koncert

Magtens Korridorer giver ekstra-ekstra-koncert

Det københavnske publikum kan tilsyneladende ikke få nok af Magtens Korridorer. GAFFA kunne for få dage siden bringe nyheden om rockbandets forårsturné, hvor ekstrakoncerten på hjemmebanen i Store Vega den 13. marts allerede meldte om yderst få billetter tilbage. Den er nu udsolgt, og som konsekvens af det træder Magtens Korridorer endnu engang op og leverer en folkefest. Ekstra-ekstra-koncerten er henlagt til den 15. maj.

Kvintetten udgav albummet "Før Alting Bliver Nat" i september sidste år og var på en længere landsturné. Her var GAFFAs anmelder Keld Broksø på pletten i Store Vega, hvor han gav fem stjerner og skrev blandt andet følgende:

"Dermed er Magtens Korridorer blevet ikke "bare" et partyband, men et band, som man på forunderlig vis er meget tryg ved, fordi de dyrker det uperfekte menneskes skønhed og undervurderede potentiale på den kærlige, respektfulde og ikke omklamrende, pseudosolidariske vis. Her er intet kildevand på scenen (så er det sagt). Her ville enhver stylist blive øjeblikkeligt arbejdsløs. Her er det brune værtshus ophøjet til rockscenen på en måde, så håbløsheden forvandles til håb. Mest fordi den mørke og melodiske, danske rock virker så ægte."

Med tilføjelsen af ekstra-ekstra-koncerten ser koncertkalenderen for Magtens Korridorer nu således ud:

27/02-2015 – Viften, Rødovre
28/02-2015 – Bygningen, Køge
05/03-2015 – Stars, Vordingborg
06/03-2015 – Grenaa, Kulturhuset Pavillonen
07/03-2015 – Båring, Multisalen
13/03-2015 – Store Vega, København (udsolgt)
14/03-2015 – Gribskov Kultursal, Helsinge
15/05-2015 – Store Vega, København

Find billetter via GAFFA Live

Se Magtens Korridorer med "Giv Mig En Dag" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA